Bookmark and Share

marți, 17 martie 2009

Showbiz - Monden

Top 10: Cele mai sexy femei de culoare din lume
Una dintre cele mai frecvente fantezii ale barbatilor este o partida de sex cu o frumoasa mulatra. Multi dintre domni prefera pielea de culoarea ciocolatei... Si la Hollywood exista multe frumuseti exotice de culoare, care infierbanta imaginatia barbatilor.  Printre acestea se numara Beyonce, Halle Berry, Rihanna. Desi foarte putini recunosc, culoarea pielii acestor femei si parfumul lor seducator, te invita la visare si de ce nu, te indeamna sa-ti implinesti aceasta fantezie, macar... virtual.
Iata Topul celor mai frumoase femei de culoare din lume:
  10. Christina Milian: cantareata si actrita, a aparut in diverse productii ca Smallville, Cribs si Charmed. Insa noi o "cunoastem" din pictorialele fierbinti.
9. Selita Elbanks:  unul dintre ingerii Victoria’s Secret, Selita este una dintre cele mai frumoase femei din lume, mentinandu-se in forma prin baschet, fotbal american si tenis.
8. Gabrielle Union:  actrita, cantareata si fost model american, Gabrielle visa in tinerete la o cariera in medicina. In prezent militeaza pentru drepturile victimelor agresiunilor sexuale.
7. Vanessa Williams:  actrita, cantareata si compozitoare de origine americana, este prima femeie de culoare care a primit distinctia Miss America, in 1983.
6. Naomi Campbell:  upermodel britanic, una dintre cele mai frumoase si capricioase femei din lume, continua sa fie solicitata pe cat-walk chiar si la 38 de ani.
5. Beyonce:  una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial, cu mai multe albume Number One si sotia lui Jay-Z.
4. Alicia Keys: una dintre cele mai bune voci din muzica R&B, Alicia este si compozitoare, canta la pian, violoncel si a debutat in actorie inca de la 4 ani.
3. Tyra Banks:  o altă regina a frumusetii, prima femeie de culoare care a aparut pe coperta revistelor GQ, Sports Illustrated, editia dedicata costumelor de baie si catalogul Victoria’s Secret.
2. Rihanna:  frumoasa din Barbados are aproape tot ce-i trebuie: talent artistic, frumusete uimitoare si cariera de succes.
1. Halle Berry:  fosta Bond Girl este una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood. In ’86 a obtinut titlul de Miss Statele Unite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu