joi, 6 mai 2010

Showbiz Cinema

Aylin Mujica, femeia perfecta din Cuba (Poze)

Aylin Mujica este o superba actrita de telenovele in varsta de 34 de ani, nascuta in Cuba.

Frumusetea ei exotica a ajuat-o pe Mujica sa primeasca roluri importante in diferite productii mexicane, dar si videoclipurile artistilor. Cele mai cunoscute roluri le-a avut in telenovele "Fara sani nu exista paradis" (Sin senos no hay paraiso), "Senora" si "Regina" (La duena).

In viata personala, Aylin Mujica este mama a trei copii, pe care ii are cu trei barbati, fiind casatorita de doua ori. In prezent este mplicata intr-o relatie cu actorul columbian Gabriel Valenzuela.

Despre pozele din "H Hombres Extremo", aparute in 2010, in care Aylin si-a descoperit trupul perfect, se spune ca au fost facute cand ea era insarcinata.

Va lasam in continuare sa urmariti galeria foto cu una dintre cele mai frumoase actrite de telenovele.

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere